Jelenlegi hely

A 6 évfolyamos jelentkezés módja

Tisztelt Szülők!

A 6 évfolyamos jelentkezés módja VÁLTOZIK az idei tanévben zajló középfokú felvételi eljárás során!

A nyíltnapunk után vált ismeretessé, hogy megváltoztatják a jelentkezés módját. Kérjük, hogy az alábbi tájékoztató szerint járjanak el.

A felvételi lapok egyéni kitöltése az alábbiak szerint kezdeményezhető, ha a jelentkező: a középiskola kilencedik évfolyamánál alacsonyabb évfolyamára (tehát 6 évfolyamos gimnáziumba) jelentkezik.

Az egyéni jelentkezés során a felvételi lapokat (tanulói adatlap és jelentkezési lap(ok)) a jelentkezőnek, illetve a szülőnek a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületén kell előállítani, majd továbbítani kell a továbbtanulásra kiszemelt középfokú iskolákba, illetve az Oktatási Hivatalba (Oktatási Hivatal 9001 Győr, Pf. 694.).

A KIFIR elektronikus adatlap kitöltő program az egyéni jelentkezők számára már hozzáférhető.
Felhívjuk a figyelmüket, hogy az idei tanévtől a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség, ezért NE HASZNÁLJÁK az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi nyomtatványokat.

Részletes információk:

Kérjük, hogy a jelentkezési laphoz legyenek szívesek csatolni az 5. évfolyam év végi bizonyítványának, valamint a 6. évfolyam félévi értesítőjének másolatát. A bizonyítvány-másolat hitelesítése nem szükséges.

Tagozatkódok a 6 osztályos jelentkezési lap kitöltéséhez:

  • Emelt szintű angol 6000
  • Emelt szintű német 6100
  • Emelt szintű matematika, első idegen nyelv angol 6200

https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/2017_2018beiskolazas/egyeni_jelentkezes_menete_2017_2018

Probléma esetén nyugodtan forduljanak hozzánk személyesen vagy telefonon (22-506162).

tehetseg.hu