Jelenlegi hely

Ideiglenes felvételi lista - 2019.

Frissítve 2019. március 13. 16:38

Az ideiglenes felvételi jegyzék a felvételi vizsgán elért összesített pontszámot és az egyes tanulmányi területeken kialakult rangsorban elért helyezést tartalmazza.

Egy-egy tanulmányi területen minden olyan jelentkezőt rangsoroltunk, aki azt megjelölte, és a felvételi eljárásban részt vett. A rangsorban elfoglalt helyet az összesített pontszám döntötte el, pontegyenlőség esetén a jelentkezők azonos sorszámmal szerepelnek.

Minden felvételizőnek lehetősége van egy alkalommal módosítani a megjelölt iskolák és tanulmányi területek sorrendjét. Új iskola már nem jelölhető meg, de az eredetileg megjelöltek esetében új tanulmányi terület felvehető. A sorrend esetleges módosítása az Oktatási Hivatal honlapjáról elérhető KIFIR elektronikus adatkitöltő programmal előállított „módosító adatlapon” lehetséges, amit 2019. március 25-ig kell a győri Felvételi Központnak eljuttatni. A program a módosító időszakban, azaz 2019. március 21-22-én lesz elérhető.

Sok olyan felvételiző van, aki több tanulmányi területet is megjelölt, ezért több területen is szerepel a rangsorolásban. Mindenki legfeljebb egy tanulmányi területre nyerhet csak felvételt, így azok, akik a többi területen mögöttük állnak, ilyenkor egyet előre lépnek. Ugyanez történik akkor is, ha valamelyik felvételiző nem a mi iskolánkat választja elsőként, és máshová veszik fel. Ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy csak azért, mert valaki a felvételi jegyzék szerint nincs az első 15/30 helyek valamelyikén, nem érdemes az iskolák (tanulmányi területek) sorrendjét megváltoztatni. Változtatni szerintünk csak akkor van értelme, ha a jelentkezési lap leadása óta megváltozott az elképzelésük, hogy melyik iskola melyik tanulmányi területe lenne gyermekük számára a legjobb.

A tanulói azonosító szerint rendezett táblázatokban szereplő adatok személyesek, csak az adott diákra és szüleire tartoznak.

A listák az alábbi linkekről érhetők el:

4 évfolyamos emelt szintű reál + angol irányultságú osztály (4000)

4 évfolyamos emelt szintű reál + német irányultságú osztály (4100)

5 évfolyamos nyelvi előkészítős osztály (5100)

6 évfolyamos angol nyelvi irányultságú osztály (6000)

6 évfolyamos német nyelvi irányultságú osztály (6100)

6 évfolyamos matematika irányultságú osztály (6200)

Utolsó módosítás: 2019.03.11 10:30

tehetseg.hu