Jelenlegi hely

Telekis Napok

2018. november 16-17. 

A DÖK legnagyobb szabású rendezvénye, minden évben decemberében/novemberében kerül rá sor. Két napig a diákság veszi át az iskola irányítását, több helyszínen zajló programokkal, neves előadókkal, népszerű rendezvényekkel. Közben zajlik egy nemes versengés a végzős osztályok között a királyi címért. Ennek érdekében már egy héttel korábban beindul a kampányolás. A program nem titkolt célja a demokrácia gyakorlása, mely minden évben nagyon sok próba elé állítja a résztvevőket.

A székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium a megye és egyben az ország egyik legerősebb középfokú oktatási intézménye, amely immár 136 éve működik.
Az iskola tanulói kiváló eredményeket érnek el tanulmányi megmérettetéseken, kulturális- és sportversenyeken egyaránt, amire a gimnázium rendkívül büszke.
A tanévek fénypontja a TELEKIS NAPOK kétnapos rendezvénysorozata, amelyet a diákönkormányzat tagjai szerveznek programról programra. Az előkészületek általában már hónapokkal a TELEKIS NAPOK előtt megkezdődnek: a programtervezet kialakítása, az egyes programok felelőseinek kiválasztása, a szponzorkeresés mind a DÖK feladata.
A rendezvény két napja alatt mindenki találhat kedvére valót: napközben a kulturális programoktól kezdve a kreatív feladatokon keresztül a vetélkedőkig minden megtalálható a TELEKIS NAPOK repertoárjában.
Természetesen minden este bulival végződik, ahol elsősorban az élőzenére, a fiatal, tehetséges együttesek bemutatására helyezzük a hangsúlyt, az utolsó estén pedig igényes zenét játszó sztárvendég szórakoztatja a diákokat.
A TELEKIS NAPOK nem csak a gimnázium diákjainak kínál kitűnő szórakozási lehetőséget, hanem más, az iskolával kapcsolatban állóknak is, hiszen a város több középiskolájába juttatunk tiszteletjegyeket, illetve a tanulók is hoznak magukkal vendéget.
Mára már a rendezvénysorozat gyakorlatilag az egész város fiatalságát felrázza, nívós programokkal szolgálja látogatóit, akik szerencsére minden évben többen és többen vannak, és a visszajelzések alapján rendkívül jól érzik magukat.

Kérjük Önt, hogy amennyiben lehetősége van, támogassa iskolánk nagyszabású rendezvényét. Amennyiben az iskola alapítványán keresztül történik az Ön támogatása, a befizetett összeg leírható az adóból. Ha ezt a támogatói formát választja, kérjük telefonon jelezze a diákönkormányzat felé az összeg mértékét, hogy azt a diákság elkülönítve kezelhesse.
Bármekkora összegű pénzjuttatást, esetleg tombolatárgyként felhasználható tárgyat szívesen veszünk, amelyért cserébe vállaljuk plakátok kiragasztását az iskola területén a rendezvénysorozat ideje alatt, szórólapok osztogatását Székesfehérváron és környékén, illetve a rendezvénnyel kapcsolatos újságban megjelenő reklámot, valamint „szendvicsemberkedést”.

Előre is köszönjük segítségüket!

DÖK-elnök: Kiss Katinka
DÖK-segítő tanár: Béresné Rodler Krisztina és Erős Beatrix

 

tehetseg.hu